Senioren Budel zoekt darters

BUDEL – Vinden jullie darten ook zo leuk en ontspannend en wisten jullie dat darten heel goed is voor je rug en dat je tevens je armspieren traint en je concentratie verbetert op alle vlakken? Darten is ook erg laagdrempelig, gezellig en ontspannend/ inspannend, terwijl  iedereen hier tot op hoge leeftijd zonder problemen aan kan meedoen.

En we hoeven echt niet allemaal te worden als  Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld, maar gewoon lekker pijltjes gooien volgens de spelregels is voldoende. Iedere donderdagmiddag hangen we het dartbord op in MFC De Borgh en vanaf 13.30 uur beginnen we met darten. Ter info: Het dartbord hangt altijd op een hoogte van 1,73 m.  en we gooien vanaf de afstand 2,37 m. Er kan individueel of in groepen gespeeld worden en we tellen terug vanaf 501 naar 0 (dubbel eindigen), enzovoort. Belangstelling gewekt? Bel dan nummer: 0031 6 20979718 en als je geen lid bent mag je de eerste twee keer zelfs gratis meedoen, om dan definitief te beslissen.