Lens op de Mens 2023

PELT – Nog een goede reden om foto’s in te sturen voor Lens op de Mens, het grootste openlucht fotofestival van België: alle geselecteerde foto’s worden afgedrukt op weerbestendig materiaal van zeer hoge kwaliteit. Na afloop van de tentoonstelling kan de fotograaf zijn foto’s afhalen op ons secretariaat in Pelt. Dit alles kost u maar €20 per ingestuurde foto. Duik nu in uw archieven en selecteer uw beste foto’s voor de vierde editie van het internationaal fotofestival van Pelt. Inschrijven kan tot 6 februari 2023. Professionele alsook gedreven amateurfotografen krijgen in Pelt een kans om zich te meten met honderden andere fotografen uit heel de wereld en misschien een van de awards of speciale prijzen in de wacht te slepen. Iets om terecht trots op te zijn en een prima gelegenheid om zowel lokale als nationale persaandacht te krijgen. Alle geselecteerde werken zullen weer te bewonderen zijn in de straten en op de pleinen van Overpelt-centrum naast de talrijke gasttentoonstellingen van topfotografen uit binnen- en buitenland. Meer informatie via http://www.fotofestivaloverpelt.be/