Ledûb Volleybal Ds 1 sterker dan Tilburg

BUDEL – Zaterdag stond de wedstrijd tegen Tilburg op de planning. De dames van het eerste team moesten lang wachten door het uitlopen van de wedstrijd van dames 2 maar konden daarna toch  aan de bak. Daielle Klijsen maakte dit verslag: “We begonnen de eerste set sterk en wonnen deze dan dus ook met 25-17!  De 2e set waren we zelf nog iets sterker dan de 1e set en dus vloog deze set ook voorbij  met 25-15 maakten we de 2-0 ruim binnen een uur! 

Set 3 oftewel vaak de ‘inkak set’… helaas moesten wij hier ook aan geloven. We haalden ons niveau niet en kwamen niet terug in de flow.. Tilburg had dat op dit moment wel goed te pakken en pakte ook deze set met 22-25 

Prima mogen ze hebben die set, kopjes op en volle bak in set 4. Mooie woorden, maar helaas konden we dit niet omzetten in daden.. we bikkelden ons aan het eind van deze set keihard terug, maar helaas was het niet genoeg en bracht ons op een 2-2 Maar de wedstrijd was nog steeds niet verloren we gingen de 5e set in met veel ‘grinta’ en een lekker niveautje! We bikkelde ons door de twee verloren sets heen en deden waar we goed in waren spelen als team en gretig willen winnen!  Dit resulteerde ook in een 3-2 winst!

Zaterdag spelen wij om 17.15 uur uit tegen Sliedrecht sport dames 2!”

Foto Jos Meusen