Carnavalskrant HAC komt eraan 

REGIO – Volgende week presenteert HAC Weekblad de traditionele Carnavalskrant als bijlage in de krant. Hierin is alle informatie te vinden over de Carnavalsactiviteiten in de regio. 

In de uitgave van vrijdag 10 februari, een weekje voordat het carnavalsgeweld écht losbarst in de regio, brengt HAC Weekblad de jaarlijkse Carnavalskrant uit! Na een verplichte pauze van twee jaar staan de carnavalisten weer te popelen om het beste van zichzelf te geven. In deze Carnavalskrant is alle info te vinden die nodig is om van Carnaval 2023 een groot succes te maken. Wanneer worden de optochten gehouden? In welke café’s kan je terecht voor een lekker pilsje na de optocht? Kortom: met de Carnavalskrant in de hand, vier je feest in het hele land (of toch in ons verspreidingsgebied). 

Om ervoor te zorgen dat HAC Weekblad geen enkel feest, optocht of andere activiteit mist in de Carnavalskrant vragen we aan iedereen die een carnavalsactiviteit gepland heeft om de informatie toe te sturen naar info@hacweekblad.eu en dit uiterlijk maandag 6 februari. Ook ondernemers die hun activiteiten bekend willen maken of prinselijke hoogheden een succesvol seizoen willen toewensen mogen zeker informeren naar de speciale voorwaarden!