Sporting atletiekclub Neerpelt 

HEUSDEN – Op 28 januari vond in Heusden het Indoor Limburgs Kampioenschap voor de jeugd te Heusden plaats. De afvaardiging van Sporting atletiekclub Neerpelt bestond uit 26 atleten. Daarmee was SACN de 2e best vertegenwoordigde club van Limburg. SACN leverde 15% van de deelnemers! “We mogen fier zijn dat 85% van onze jeugdatleten dit winterseizoen al één of meerdere wedstrijden heeft meegedaan,” aldus de leiding van het jeugdteam. Ook deze dag was weer een succes: in de eerste plaats omdat er weer talrijke persoonlijke records sneuvelden en omdat SACN meermaals op het podium te zien was!

De eerste medaille van de dag werd veroverd bij het kogelstoten Lou Schildermans (miniem) veroverde hier zeer mooi de bronzen plak. Jayden Vanhamond (miniem) zorgde voor de 2e medaille van de dag. Jayden haalde ook brons bij het kogelstoten en dit met een persoonlijk record (PR). De eerste zilveren medaille werd behaald voor SACN door Wout Claes (pupil) bij de 60H  en dit met nieuw PR. Jayden Vanhamond sprong bij het hoogspringen ‘ook  op het podium’ met een persoonlijk record en een zilveren plak!

Alle SACN atleten mogen heel tevreden mogen zijn omdat ze bijna allen hun beste prestatie behaalden! Namens jeugdteam SACN een dikke proficiat aan atleten en trainers voor deze puike prestaties!

Foto Jayden