Boerenbruiloft CV de Roesdonkers

SOERENDONK – Het is ons een eer om het Boerenbruidspaar aan u voor te stellen van 2023: Boer Dennis, zoon van Adje Damen en Anja van Joan en Zus Dielissen en Boerin Maloe dochter van Mark van Tonnie en Mientje Meeuwissen en Chantal van Frans en Marij Strik.

Boer Dennis is in het dagelijks leven werkzaam bij Damen Timmerwerken, en is verder druk in het sociale leven, zoals bij FC Cranendonck waar hij als de sterspeler zijn bijdrage meer dan levert bij de 3de helft, in de werkploeg van het Oktoberfest graag zijn handen uit de mouwen steekt, en de sfeer naar een hoog niveau brengt binnen CV de Hutseprutsers.

Boerin Maloe is het in het dagelijks leven werkzaam in het St Jansgasthuis, en bij De Bout. Een echte bezige bij, daarnaast is ze toegetreden tot de leiding van de SJS en haar cultuurcommissie, steekt ze graag haar handen uit de mouwen in de bouwhal voor CV Doorgedraaid, en mag ze graag wat activiteiten organiseren samen met haar DOEEEVEN-clubke.

Samenvattend weten we met deze 2 dat het zeker een knalfeest gaat worden. Mede namens de getuigen Daan, Basje, Janna en Sam, Prins Alexander I, Prinses Inge, Vorst Thomas en Adjudanten Remco en Frank en Hofdame Karin, nodigen wij u van harte uit aanwezig te zijn op de bruiloft. 

Op 4 februari 2023 gaat het onechte huwelijk op licht aangepaste en feestelijke wijze voltrokken worden. Iedereen is welkom! Om 18.00uur verzamelen we bij Café de Bout om daarna met een stoet het bruidspaar thuis op te halen. Om 19.00uur start de officiële ceremonie, bij Café de Bout. Na de receptie zal het feest losbarsten met Boer Bennie en DJ Hardy.