Hele rij jubilarissen bij Buulder Buk

BUDEL – Het podium werd goed gevuld op zaterdag 29 januari bij de twedde Buulse Zittingen toen Vorst Jack en Vorst Joost de jubilarissen van de Buulder Buk naar boven vroegen te komen. Bij de Raad van Elf had de vereniging nog een aantal jubilea in te halen van Raadsleden en hun dames die 11, of zelfs 22 jaar lang al deel uitmaken van deze club. Zowel in 2021 en 2022 is er geen mogelijkheid geweest deze jubilarissen in het zonnetje te zetten. Frank de Haas, Johan en Jacqueline Schenkels, Leon Slaats en Bart en Ingrid van Steenbergen waren allen in 2021 al elf jaar lid van de Raad van Elf. Henny van Moorsel vierde dit jubileum in 2022. Ook voor dit seizoen zijn er jubilarissen. Gert en Mariëlle Hegge 11 jaar lid van de Raad van Elf en 22 jaar werden vol gemaakt door Math Roost en het vrijwel altijd aanwezige duo Toon en Wilhelmien Saanen. Met assistentie van Prinses Nicky I en adjudant Else werd bij allen de jubileumspeld opgeprikt. En natuurlijk waren er ook bloemen om de dank voor jarenlange inzet voor de vereniging te onderstrepen. 

Foto Monique Duisters