Jeugdbontemiddag Buulder Buk wordt weer één groot feest! 

BUDEL – Op zondagmiddag 12 februari staat er een groot carnavalsfeest op de planning voor alle jeugd uit Budel en omstreken! De Buulder Buk organiseert traditiegetrouw weer de Jeugdbontemiddag in MFC de Borgh. De hele middag komen er optredens voorbij vol zang, dans, cabaret en toneel. Jeugdprins Siem en Jeugdprinses Sjors zijn er natuurlijk ook met de gehele jeugdraad bij om de artiesten te bewonderen en aan te moedigen. De middag begint om 14.11 uur en de kaarten zijn vanaf 13.00 uur aan de deur te koop. 

De organisatie hoopt alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en iedereen met een carnavalshart te zien tijdens deze geweldig middag. Aansluitend aan de jeugdbontemiddag is de receptie van het jeugdprinsenpaar. Ook daar is iedereen uitgenodigd om Siem en Sjors te feliciteren en er nog een gezellig feest van te maken!