Nieuwjaarsdrink ‘Allemaal op de Fiets’

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Vorige vrijdagavond ging de jaarlijkse Nieuwjaarsdrink van WTC ‘Allemaal op de fiets’ St. Huibrechts-Lille door in clublokaal De Bosuil. Een mooi moment voor de leden van de 3 groepen om elkaar te ontmoeten in het tussenseizoen en elkaar het Beste en een geweldig fietsjaar te wensen. Hapjes en drankjes mochten natuurlijk niet ontbreken. De aanwezigen hadden heel wat bij te praten maakten er een gezellig avondje van.  Ze kregen ook enkele nieuwtjes over het 48e seizoen te horen zoals:

De leden- en geïnteresseerdenvergadering gaat door op zondag 5 maart om 10 uur op De Bosuil, de seizoenstart van de A- en B-groep is op zondag 12 maart 9 uur.  Terwijl de E-groep (elektrische fietsers) het hele jaar door rijdt en steeds vertrekt om 9 uur op het Dorpsplein voor een tochtje van 45 km. Belangstellenden kom gerust eens kijken en meedoen of het iets voor jou is. De club 4-daagse brengt ons dit jaar naar Doetinchem van 18 tot en met 21 mei en op 1 en 2 juli zijn er de de 32e Carwash club-fietstochten en 5e Retrotochten. Zo staat het jaarprogramma weer bol van de fietsactiviteiten. We kijken er al naar uit.  Wil je meer weten ga dan naar wtcallemaalopdefiets.be.