Ontdek alle toeristische trekpleisters op visithamont-achel.be

HAMONT-ACHEL – Er zijn in Hamont-Achel heel wat toeristische parels te ontdekken. Bezoekers én inwoners kunnen in ons stadje naar hartenlust fietsen, wandelen, paardrijden… en zo de mooiste plekjes en bezienswaardigheden bewonderen. Om (nieuwe) inwoners en toeristen hierin wegwijs te maken, lanceerde de stad Hamont-Achel samen met De Groote Heide een nieuwe toeristische website. 

Van de vele trappistenwandelingen naar domein De Bever, de Achelse Kluis en zo door naar het grensoverschrijdend natuurgebied De Groote Heide: Hamont-Achel heeft op toeristisch vlak heel wat te bieden. Of je nu wil snuisteren tussen allemaal leuke wandel- of fietstochten of voor je gasten op zoek bent naar een overnachtingsplaats of een lekker restaurantje in ons charmante stadje: op visithamont-achel.be vind je het allemaal.

Internationale bestemming 

Hamont-Achel ligt in het hart van natuurgrenspark De Groote Heide. Het stadsbestuur wil zich met visithamont-achel.be dan ook meer profileren als ‘internationale’ bestemming. Voor zowel Belgische als Nederlandse gasten, maar ook voor toeristen uit Duitsland, Frankrijk… De komende maanden wordt er dan ook hard gewerkt aan een Engelstalige versie van deze website. Ben jij elders op vakantie en vraagt iemand waar je vandaan komt? Door naar visithamont-achel.be te verwijzen laat je anderen ook kennis maken met onze mooie stad. 

Benieuwd naar welke onbekende plekjes er hier voor jou nog te ontdekken vallen? Surf dan snel naar visithamont-achel.be en laat je leiden naar al dat moois dat Hamont-Achel en omstreken te bieden heeft.