Oproep voetbalscheidsrechters van Noord-Limburg

HAMONT-ACHEL / PELT – Onlangs organiseerde de Koninklijke Noord-Limburgse Scheidsrechters Vereniging Voetbal hun nieuwjaarsrecepties in zaal De Schakel te Pelt.

De talrijk opgekomen leden scheidsrechters, bondsafgevaardigden en enkele bestuursleden van de Noord-Limburgse voetbalclubs kwamen klinken op een sportief voetbaljaar. In zijn speech bedankte voorzitter Paul Smolders alle scheidsrechters voor hun tomeloze inzet op de Limburgse voetbalvelden, zowel bij de jeugd als bij de seniors. Ondanks de soms moeilijke communicatie met de nationale bondstop naar de gewestelijke scheidsrechtersverenigingen toe, blijft het bestuur van de KNLSV keihard werken aan de toekomst van het scheidsrechterskorps in Noord-Limburg. Zo worden de leden gedurende het seizoen getrakteerd op tal van leuke activiteiten.  Alsook worden de voetbalregels en richtlijnen van het voetbalreglement herhaaldelijk overlopen op de cursussen.

Hou je van voetbal? Hou je ervan op beslissingen te nemen? Beschik je over tal van leiderskwaliteiten? Zoek je een engagement in een functie met verantwoordelijkheden? Of wil je in al deze voorgaande vaardigheden groeien? Aarzel dan niet langer! En word scheidsrechter, want zonder scheidsrechter geen voetbal! Neem contact op via knlsv@hotmail.com of via hun facebookpagina Scheidsrechtersgewest Noord-Limburg | Facebook