Zilveren Toeter 2023 voor Theo Derks!

BUDEL-SCHOOT – De Zilveren Toeter 2023 is vrijdag 27 januari uitgereikt aan Theo Derks.

Theo is al 33 jaar lid van C.V. De Toeters Geen vraag van of voor De Toeters is teveel. Het wordt geregeld. Theo en Annie waren het prinsenpaar in 2010, Theo was Adjudant van zoon Teun in 2020 en 2021 (Teun 1e Jeugdprins die ook volwassen Prins is geworden) en hij is Vorst geweest. Thei is in ‘tig commissies’ door de jaren heen actief geweest en natuurlijk nog steeds actief. Zo is hij onder meer chauffeur van de Prinsenwagen van de Toeters en zit hij in de Boerenbalcommissie. Ook tijdens een bewogen coronaperiode, waarin diverse op zijn zachtst gezegd minder leuke omstandigheden plaatsvonden, zette hij zich in voor de Toeters. De Zilveren Toeter is een onderscheiding voor een persoon of vereniging, maar waar staat de man zonder de onvoorwaardelijke steun, inlevingsvermogen en verdraagzaamheid van zijn vrouw? Dit geldt natuurlijk voor Annie. Annie is zeker niet alleen bekend vanwege haar fameuze ‘Toetersoep’.  Annie is samen met ‘Tej’ 33 jaar lid en ook al die jaren van geweldige betekenis voor de carnavalsvereniging. Zij ontving een uniek 33 jaar lid speldje. Theo en Annie bedankt! De Toeters hopen nog vele jaren plezier met elkaar te mogen hebben en nog vele malen te mogen proosten op een mooie en geslaagde carnaval!

Een hele dikke merci en enorme waardering voor jullie steun en inzet voor Carnavalsvereniging De Toeters. De Zilveren Toeter 2023 is dan ook zeer verdiend!