FC Cranendonck delft onderspit tegen vv ONDO

CRANENDONCK – Het begin van de wedstrijd was voor vv ONDO, maar daar kwam FC Cranendonck zonder kleerscheuren vanaf. N a 15 minuten zag je FC Cranendonck steeds meer uit hun schulp kruipen en de wedstrijd kwam helemaal in evenwicht. De eerste grote kans in deze wedstrijd was voor FC Cranendonck. Met een mooie steekbal werd spits Daan Driessen gelanceerd en vrij voor de keeper werd zijn inzet door de ONDO doelman tot corner verwerkt. En ja, ook aan de andere kant kwamen er kansjes. Na 21 minuten werd een vrije schietkans voor ONDO net naast het FC Cranendonck doel getrapt. Het was aan beide doelmannen te danken dat de uiteindelijke ruststand op 0-0 bleef steken. Na de pauze kreeg FC Cranendonck het steeds moeilijker. Het was aan doelman Tom van Happen te danken dat vv ONDO nog niet tot scoren kwam. Totdat 10 minuten na rust een ogenschijnlijk makkelijke terugspeelbal Tom fataal werd. Tom twijfelde net te lang en schoot uiteindelijk de bal tegen een ONDO aanvaller, waarna de bal jammerlijk voor FC Cranendonck net bij de ONDO spits terecht kwam. Voor een leeg doel was  het voor de ONDO spits een makkie om de bal in het doel te plaatsen en daarmee de 0-1 stand op het scorebord te doen verschijnen. FC Cranendonck gaf de moed niet op en met een geweldige inzet probeerden zij deze achterstand teniet te doen. Met snelle uitvallen werden nog enkele kansen gecreëerd, maar tot scoren kwam FC Cranendonck niet meer. Omdat er nogal wat risico’s genomen moesten worden kreeg vv ONDO ook nog enkele goede kansen, maar het was aan de uitstekend keepende Tom van Happen te danken dat de nederlaag niet nog groter werd. Uiteindelijk bleef het bij deze 0-1 nederlaag.