Hema IJzeren Man Volksloop

WEERT – Zondag 5 februari, ging voor de 503e keer IJzeren Man Volksloop van start. Ruim 170 lopers hadden ingeschreven. Om half tien ging de jeugd voor de 1.3 en de 2.5 kilometer van start. Na deze jeugdwedstrijden werden enkele jubilarissen gehuldigd, waaronder Irma Vogels (foto), die voor de tiende keer deelnam. Maar ook werd de fiets verloot onder de deelnemers, die in 2022 acht keer of meer hadden deelgenomen. Deze prachtige ATB-Bike is beschikbaar gesteld door Erkens Fietstechniek uit Weert. De gelukkige winnaar is Sophie Everaerts uit Weert geworden. Ze poseerde dan ook trots met o.a. Sander Erkens, zijn zoon en dochter op de foto. Zij mocht na afloop deze prachtige fiets mee naar huis nemen.

Ook in 2023 kun je bij 8 of meer deelnames weer een prachtige fiets winnen. Nu is het een E-Bike, beschikbaar gesteld door Bikkel-Bikes/ Fiets Service Weert. Dus doe ook mee!

Er werd ook bekend gemaakt dat op 5 maart wordt gestart met de “Jeugdcompetitie”. 

Dit is voor de jeugd tot en met 15 jaar. Deze lopers kunnen ook in 2023 iedere eerste zondag van de maand gratis meedoen. Dit dankzij Lokaal Sport Akkoord en Activiteitencentrum Nederweert. De volgende loop is op zondag 5 Maart. Inschrijven kan vanaf woensdag weer op www.inschrijven.nl