Ledûb Dames 1 onderuit in Sliedrecht

BUDEL – Afgelopen zaterdag speelden de dames van Ledûb Volleybal Dames 1 een uitwedstrijd. De wedstrijd tegen Sliedrecht Sport Dames 2 stond op het programma. Nikki kon weer meedoen met de wedstrijd, Ze is weer terug aan het komen van haar knieblessure. Alleen Arjet moest nog even vanaf de kant als assistent-coach meekijken. 

Dit verslag is gemaakt door Nikki Wouters: “Na een flinke reis waren we gebrand om weer een hoog niveau neer te gaan zetten en samen te genieten van het leuke spelletje! 

Om 17:15 uur klonk het fluitsignaal in sporthal De Basis. In set 1 moesten we nog even inkomen en vooral de overtuiging vinden om het af te maken. Door een aantal service-fouten en lastige services van de tegenstander liepen we al snel tegen een achterstand aan. Het lukte ons niet om in ons eigen spel te komen en met 25-13 verliezen we set 1. 

In set twee liepen we ook al snel tegen een achterstand aan. Het tij moest keren. Dit probeerden we met een aantal wissels en wat meer service-druk maar er werden nog te veel eigen fouten gemaakt. Deze set werd verloren met 25-19. 

Voor set drie waren de afspraken duidelijk: meer vechtlust erin en strijden voor elke bal.  Echter konden we dit in het begin van de set niet voortzetten en lieten we de tegenstander hun eigen spel spelen. Met een dubbele wissel van Nikki en Ellis was het net niet genoeg om terug in de derde set te komen. Deze set ging met 25-21 naar Sliedrecht. 

Het was vandaag niet alleen een wedstrijd tegen een goed spelend Sliedrecht maar ook tegen onszelf. Een zuur 3-0 verlies. Hier gaan we van leren en weer vooruitkijken naar de volgende wedstrijd!  Dan spelen we weer in eigen huis tegen Rabobank Orion volleybal Doetinchem Dames 1 om 20.00 uur. Wie zien jullie dan graag in De Zuiderpoort te Budel!

Foto Jos Meusen

Verslag Nikki Wouters