Receptie Hoogheden van het Pintewippersrijk 

GASTEL – Prins Andy & Prinses Ingrid, Jeugdprins Sam & Jeugdprins Roos recipiëren samen met Vorstenpaar Ron & Marloes en Jeugdvorst Isa aanstaande zondag 12 februari 2023 van 18.00  tot 21.00 uur in residentie de Pintewipperstent op het Sint Cornelisplein te Gastel. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Na afloop van de receptie zal DJ Party Hardy vol gas geven om er een geweldig receptiefeest van te maken, ook daar bent u van harte welkom om met ons mee te feesten. 

Om de feestvreugde nog verder te vergroten hebben we ook dit jaar een muzikaal gast optreden. Wie onze muzikale gast is blijft nog even een verrassing maar dit wil je gewoon niet missen!

Uiteraard hebben we in het carnavalsseizoen ook een moment van rust en bezinning: de Carnavalsmis aanstaande zaterdag 11 februari om 17.30 uur. Deze mis zal zoals vanouds in de Pintewipperstent plaatsvinden. Na afloop zal er koffie en gebak aangeboden worden. 

Tot slot de optocht; de inschrijvingen voor onze optocht druppelen al lekker binnen en voorspellen veel goeds. Gelukkig hebben we nog enkele startnummers te vergeven dus aarzel niet; meld je nu aan middels e-mail adres optocht.pintewippers@gmail.com .

Vragen en of opmerkingen kunnen ook middels dit e-mailadres kenbaar gemaakt worden.

Uiteraard zal ook dit jaar de Pre-Party de deelnemers en het publiek in de stemming brengen. De PreParty begint om 12.30u in en om de Pintewipperstent op het St. Cornelisplein. Wij nodigen u allen uit om de PreParty te vergezellen en samen met ons mee te feesten.

Foto Andy en Ingrid