Sporting Pelt J16 nipt onderuit tegen Beek (NL)

PELT – Zaterdagnamiddag kwam het Nederlandse BFC uit Beek bij de J16 van handbal Sporting Pelt op bezoek. Tijdens de eerste helft liep de score gelijk op: 9-8 bij de eerste time out, 14-13 bij rust. In de tweede helft bleven beide ploegen aan elkaar gewaagd: Beek haalde in, maar Sporting maakte weer gelijk: 20-20. Bij de volgende time out stonden de Peltse jongens voor met 22-21. Beek gaf echter niet op: 23-24. Met een man minder speelde Beek de laatste twee minuten en ze vroegen vlak voor het einde opnieuw een TO. Stand: 29-29. De verdediging van Sporting hield het helaas niet meer… Eindstand: 29-31. Proficiat aan de Noorderburen! De spelers van de J16 krijgen enkele rustige weekends nu en kunnen zich volop voorbereiden op de VHV-wedstrijden vanaf maart.