Volgende Pro6 Zwerfvuilprikactie in Maarheeze 

MAARHEEZE – Op zaterdag 11 februari gaan de vrijwilligers van Pro6 voor de 42e keer op pad om zwerfvuil te prikken. Vorige keer was het gedurende twee zaterdagen op een rij zulk slecht weer, dat ze het afgeblazen hebben. De afvalpakkers verzamelen om 11.00 uur op de carpoolplaats aan De Kleine Bruggen (net naast de A2) in Maarheeze. Ze komen om 12.30 uur weer bij elkaar bij het startpunt. Daar wordt al het gevonden materiaal verzameld en vervolgens afgevoerd naar de milieustraat. Pro6 hoopt dat jij ook het belang inziet van een schone leefomgeving! Heb je ook zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgt de organisatie voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad. Je kunt je van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, maar dat is niet verplicht hoor. Pro6 hoopt je zaterdag te zien. Alvast bedankt voor de medewerking!