Welkom bij Studio Charlotte Nagelstyliste & Pedicure

HAMONT-ACHEL – Voor mooie, verzorgde handen is iedereen bij Studio Charlotte aan het juiste adres. Charlotte van Putten ontvangt iedereen graag in haar salon op haar nieuwe adres in de Erkstraat te Hamont, waar ze zowel de handen als voeten eens lekker in de watten kan leggen. “Ik werk enkel met kwaliteitsproducten, zodat mijn klanten een lange tijd kunnen genieten van mooie handjes en voetjes,” aldus Charlotte. 

Charlotte werkt met PowerGel voor de kunstnagels, een perfecte mix van gel en acryl. “Voordeel is dat dit product beter is voor je nagels, want er zitten minder chemische stoffen in verwerkt. Bovendien blijft dit product beter zitten. Zo kan er met PowerGel wel zo’n 4 weken genoten worden van mooie nageltjes.” 

Wie liever kiest voor een gellakje op de bestaande nagel kan uiteraard ook bij Charlotte terecht. “Een gellakje blijft ook tot zo’n 3 weken mooi. Ik heb een uitgebreid assortiment aan kleurtjes beschikbaar, voor ieder seizoen of iedere gelegenheid. En ook op het gebied van nail-art zijn de mogelijkheden bijna eindeloos: van diamantjes tot glitters en van chrome-effect tot stempeltjes met allerhande patroontjes. Dit is natuurlijk ook allemaal mogelijk bij de PowerGel!” 

“Voor ieders stijl hebben we een gepaste mogelijkheid,” vertelt Charlotte. “Zo kan er gekozen worden tussen verschillende lengtes, kleuren en motiefjes. Voor iedere gelegenheid wat passends dus. En dit kan gaan van traditioneel tot extravagant en alles tussenin! Denk aan een klassieke French manicure of net het tegenovergestelde: bv. lange nagels met een glitterlakje.” 

Er wordt niet enkel aandacht geschonken aan de nagels zelf, ook kan er genoten worden van een luxe manicure. “De handen krijgen dan een lekker paraffinebadje, waardoor de handen en de nagels extra verzorgd worden. Niet alleen krijg je er zachte handen van, het heeft ook een genezende functie bij bv. winterhanden. Daarna volgt nog een heerlijke massage en de manicure wordt, indien gewenst, afgewerkt met een lakje.” 

Ook een pedicure behoort tot de mogelijkheden. “Er kan gekozen worden voor een volledige behandeling van de voeten met o.a. het verwijderen van eeltplekken, eksterogen, het verzorgen van ingegroeide nagels, en ook probleemvoeten zoals bijvoorbeeld bij diabetespatiënten kunnen door mij verzorgd worden. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke, ontspannende voetmassage.” Wie kiest voor een gellakje op de teennagels kan hier ongeveer 8 tot 10 weken van genieten, ideaal om met mooie voetjes het voorjaar en de zomerperiode tegemoet te gaan. 

Charlotte werkt enkel op afspraak. Die kan gemaakt worden via tel. 0032 472 51 42 38. En sinds januari is het salon gevestigd op een nieuw adres, namelijk Erkstraat 8 in Hamont.