Accordeon- en Harmonica Treffen Nederweert

NEDERWEERT – Op zondag 19 februari wordt er een Accordeon- en Harmonica Treffen georganiseerd in zaal “de Pinnenhof” te Nederweert. De bedoeling is om deze muziekmiddagen steeds zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten uit Nederland, België en Duitsland. Ze beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door een drummer wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is iemand bereid voor goed geluid te zorgen. De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Jullie mogen gerust verkleed komen en er kan ook gedanst worden. Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Pinnenhof” te Nederweert“.