Haal je huisvuilzakkentegoed af 

HAMONT-ACHEL – Als inwoner van Hamont-Achel heb je jaarlijks recht op een aantal rollen huisvuilzakken. Dit aantal wordt berekend op basis van je gezinstoestand op 1 januari 2023. Op zaterdag 18 februari kan je jouw tegoed huisvuilzakken afhalen tijdens de verdeeldag. Ben je dan belet? Vanaf 13 februari kan je jouw tegoed afhalen op verschillende locaties in Hamont-Achel.

Tijdens de verdeeldag op zaterdag 18 februari kun je tussen 09.00 en 12.00 uur terecht in het stadhuis in Hamont. In de namiddag kan je van 13.30 tot 16.30 uur jouw tegoed ophalen in het gemeenschapshuis in Achel. Let wel: op deze verdeeldag kan je enkel je huisvuilzakkentegoed afhalen, vuilzakken aankopen is niet mogelijk.

Je tegoed afhalen kan verder op verschillende locaties: 

  • Carrefour, Stationsstraat 34 in Hamont
  • Kluspunt, Bosstraat 185 in Hamont
  • Recyclagepark, Heuvelerweg 26 in Pelt 
  • Stadhuis, Stad 40 in Hamont
  • Gemeenschapshuis, Michielsplein 1 in Achel

Om je huisvuilzakkentegoed van 2023 af te halen, heb je je elektronische identiteitskaart nodig. Vergeet deze dus zeker niet meer te brengen. Zonder je identiteitskaart kan het tegoed niet afgeleverd worden.