KLJ-meisjes tillen inzamelingsactie Amnesty International naar hoger plan

HAMONT-ACHEL – De inzamelingsactie begon als een opdracht van het Qrios volwassenen onderwijs. Wat ikzelf dacht als een actie onder vrienden en kennissen is door de flyer-bedeling van de KLJ-meisjes uitgerold over heel de buurt van Hamont-Lo. Ik heb voor Amnesty International gekozen omdat zij in actie komen wanneer mensenrechten worden geschonden. Op zo’n moment is een onafhankelijke betrouwbare organisatie belangrijk, zodat slachtoffers worden geholpen en misstanden aan het licht worden gebracht. De flyers bevatten naast een korte beschrijving van de werking van Amnesty International ook een eenvoudig internet adres dat gelinkt is aan de donatiepagina die speciaal voor Hamont-Lo is gemaakt. De flyer bedeling van de KLJ is daarom zo  belangrijk omdat de inkomstenbron van Amnesty International bestaat uit donaties. Met deze actie kunnen we als buurt samen iets betekenen, zo is op de website te zien hoeveel het Lo op dat moment heeft gedoneerd. Wil je hieraan bijdragen dit is het adres: www.hamontlo.be.