Carnavalsdagen C.V. De Toeters

BUDEL-SCHOOT – C.V. De Toeters blikt terug op een geweldige receptie voor hun Hoogheden afgelopen zondag. De blik wordt nu gericht op de carnavalsdagen, waar ze een aantal mooie activiteiten in De Reinder hebben gepland. 

Op vrijdag 17 februari vanaf 20.00 uur is het fameuze Festibal met DJ Thijs, 18+, vol=vol.

Op zaterdag 18 februari vanaf 20.00 uur vindt het gezellige zaterdagavondbal plaats. Het thema is dit jaar ‘Saturday Night Fever’ met een live optreden van John Sebastian en DJ Thijs. Bezoekers kunnen tussen 21 en 22 uur profiteren van een special Happy Hour… dan geldt: 3 halen =2 betalen!

Zondag 19 februari van 10.11 tot 12.11 uur is het Kiekt Nè Zoe Naouw ontbijt, een heerlijk ontbijtbuffet met gezellige live muziek van de Egerländer Kapel Zum Grünen Krans. Aanmelden is mogelijk via www.cvdetoeters.nl . Daar staat ook de verdere uitleg. Dit is ook een ideale gelegenheid voor carnavalsgroepen om te schminken voor de zondagoptochten en een goede ‘bodem te leggen’ voor de rest van de zondag.

Maandag 20 februari start om 14.11uur de Grote Bonte Optocht van Toeterland die over de Grootschoterweg zal trekken van de molen naar de Plus Supermarkt. Aansluitend is het grandioze optochtbal met de prijsuitreiking om 20.00 uur.

Dinsdag 21 februari om 20.00 uur staat de Toeterverbranding bij Café De Sport op de rol. Daarmee wordt het carnaval in Budel-Schoot symbolisch afgesloten.

Wil je deelnemen aan de optocht in Toeterland op maandag 20 februari? Dan kan je jezelf, je groep of je wagen nog inschrijven via www.cvdetoeters.nl . Alle categorieën zijn van harte welkom! Samen maken we er een grandioze optocht van!

Het beloven geweldige en gezellige Carnavalsdagen te worden in Toeterland. C.V. De Toeters en hun Hoogheden hopen velen van jullie tijdens deze activiteiten te mogen begroeten om er samen een onvergetelijk feest van te maken en dat de opkomst voor de optocht groot is. Toeterland Alaaf!