Dierenspeciaalzaak Het Groene Woud 

LEENDE – Met meer dan 500 vierkante meter aan winkelruimte, een uitgebreide webshop en bovenal veel kennis van zaken is Het Groene Woud in Leende ’the place to be’ voor dierenliefhebbers. Niet enkel is er een groot aanbod levende have, ook alles voor de verzorging van dieren is er voorhanden. Bovendien kunnen klanten hier rekenen op een persoonlijke service en deskundig advies. “Bij ons kan iedereen terecht met vragen of voor advies, wij helpen graag waar mogelijk. Dit in combinatie met ons ruime assortiment, zorgt ervoor dat we een complete service kunnen bieden,” aldus zaakvoerder Mike van Kollenburg.  

Mike was al op jonge leeftijd gefascineerd door dieren en meer bepaald door vogels. Het is dan ook niet vreemd dat wie binnenkomt in Het Groene Woud vrolijk verwelkomd wordt door kwetterende vogels. “We hebben ruim 50 vogelsoorten in onze volières, voor beginnende liefhebbers tot gevorderden en alles daar tussenin,” vertelt Mike. Behalve vogels heeft Het Groene Woud ook een mooi aanbod vissen en kleindieren zoals konijntjes, kippen, cavia’s en zelfs enkele stokstaartjes zijn er te vinden in de winkel. 

En uiteraard heeft Het Groene Woud ook alles voorhanden voor de verzorging van dieren. Zo is er de afdeling veevoer, waar voeder voor allerhande dieren te vinden is. “Zo ook voor schapen en geiten, en zelfs voor alpaca’s en kangoeroes hebben we voeders beschikbaar. Accessoires voor dieren hebben we eveneens volop in de winkel. Denk aan speelgoedjes, hondenmanden en kattenbakken, krabpalen, snacks, bodembedekkers voor kooien, halsbanden,… Eigenlijk teveel om op te noemen! En hebben we iets niet op voorraad? Dan denken we graag mee met de klanten. Is er misschien een alternatief of kan het product alsnog besteld worden? We zoeken altijd mee naar een passende oplossing!” aldus Mike. 

Dankzij zijn eigen liefde voor dieren heeft Mike heel wat expertise in huis. Klanten van Het Groene Woud doen dan ook regelmatig beroep op Mike voor advies. “We zijn erg betrokken bij onze klanten,” legt Mike uit. “Omdat we in veel gevallen het dier persoonlijk kennen, zijn we vaak in staat om een goed advies op maat van het dier geven. Dit wordt erg op prijs gesteld.” 

Op www.dierenwinkel-hetgroenewoud.nl is een uitgebreid overzicht van het aanbod te vinden en bovendien is alles gemakkelijk te bestellen via de webshop. In de fysieke winkel echter, is er nog een ruimer assortiment te ontdekken. Geef ook zeker de Facebookpagina een duimpje want zo blijf je ook op de hoogte van bv. leuke acties. 

Dierenspeciaalzaak Het Groene Woud 

Dorpstraat 81 in Leende 

Openingstijden: 

Maandag van 13.00 tot 18.00

Dinsdag tm Donderdag van 8.30 tot 18.00

Vrijdag van 8.30 tot 20.00

Zaterdag van 8.00 tot 17.00

Zondag: Gesloten

Tel. 001 6 51885813

Mail info@dierenwinkel-hetgroenewoud.nl