Kinderboerenbruiloft en grote optocht  O.B.S. De Triolier   

BUDEL – Op vrijdag 17 februari organiseren ouders en team van Openbare Basisschool De Triolier, een kinderboerenbruiloft en een kinderoptocht.  De school is deze dag omgetoverd tot feestzaal: “t Lierke”.  Het belooft deze dag heel bijzonder te worden. De school heet het Prinsenpaar van De Buulder buk en De Toeters een warm welkom op school. Samen met de eigen prinsen, prinsessen en vorsten van De Triolier gaan ze er een topdag van maken.  

Als de weergoden het toelaten zullen de prinsenparen, het boerenbruidspaar en alle andere kinderen in een echte carnavalsoptocht tussen 11.00  en 11.45 uur door de volgende straten trekken:   Fazantlaan, Nachtegaalplein, gedeelte van de Fazantlaan, De Putter, De Sperwer, De Specht, Patrijslaan.   Mensen die dit feestelijk geheel willen aanschouwen, zijn natuurlijk vanaf 11.00 uur welkom.