Hoe is het met de Kempengalm?

MAARHEEZE – Het is alweer enige tijd geleden dat U iets vernam van zangverenigingDe Kempengalm. Dat wil niet zeggen dat het koor op z’n lauweren rust, beslist niet! De zangers en zangeressen komen elke week bij elkaar voor de repetitie. Het repertoire is veelzijdig en voor elk wat wils, wereldse en uitdagende muziek. Afgelopen week was de jaarlijkse ledenvergadering, waar de zaken besproken werden en ieder zijn of haar wensen en ideeën naar voren kon brengen. Hier werd goed gebruik van gemaakt, wat inhoudt dat de muziekcommissie aan de slag kan om aanvullende stukken te zoeken waar om gevraagd werd. Bij zo’n vergadering komen natuurlijk ook de financiën aan de orde en hoewel alles overal steeds duurder en spannender wordt, is dit bij het koor niet van toepassing. De contributie blijft de betaalbaar. Mocht U geïnteresseerd zijn, kom gerust een keer bij de repetitie op bezoek om te luisteren of wellicht zelfs mee te zingen! Dit kan elke maandagavond. De zangvereniging begint om 20.00 uur. Tussendoor is er pauze, waar gezellig bijgepraat wordt en dan gaan ze weer verder tot 22.00 uur. U bent van harte welkom! ZangverenigingDe Kempengalm repeteert bij Onze School aan de Stationsstraat in Maarheeze.