Ledûb dames 1 verslaan Orion met 3-0

BUDEL – Afgelopen zaterdag speelde Ledûb Dames 1 een thuiswedstrijd tegen Rensa Family Orion Dames 1. Julia van Knippenber maakte dit verslag “De vorige twee wedstrijden waren we niet helemaal tevreden over ons spel, dus na een goede trainingsweek achter de rug te hebben waren we gebrand om dit keer het beste uit onszelf te halen. Met de pregnant DJs weer aanwezig hadden we allemaal veel zin om er een feestje van te maken.

Vanaf het begin van de eerste set zat de sfeer er al goed in. We werkten hard in de verdediging en scoorden mooie punten. Ondanks wat servicefouten wisten we beetje bij beetje een voorsprong op te bouwen. Door vervolgens goeie side-outs aan onze kant uit te voeren hebben we Orion op afstand kunnen houden en de eerste set met 25-16 gewonnen. Set 2 en 3 volgden op dezelfde manier (25-19, 25-18). We hebben het enthousiasme weten vast te houden en ons weer van onze beste kant laten zien. Deze 3-0 winst betekende ook dat we officieel op handhaving in de Topdivisie staan. Daar mogen we met ons kleine teampje heel trots op zijn. 

Volgende week zaterdag spelen we nog een uitwedstrijd tegen ITC Groep/AVV Keistad Dames 1. Voor een aantal van ons betekent dit dat het vieren van carnaval nog even uitgesteld moet worden, maar daar laten we ons zeker niet door afleiden. Met nog een winst op zak kunnen we daar alleen maar meer van genieten, dus daar gaan we dan ook voor!”

Foto Jos Meusen