Nog een laatste kans om alsnog mee te lopen in de Jeugdoptocht

BUDEL – Als Jeugdprinses Sjors en Jeugdprins Siem zaterdag de optocht aan zich voorbij zien trekken vanaf de Jeugdprinsenwagen achter het Zorgcentrum Mariënburght in de Rubenslaan kunnen zij net als het hopelijk talrijk aanwezige publiek weer genieten van een grote schare deelnemers. Velen schreven zich al in en zijn van de partij. Als individu, kleine groep of grote groep zijn er voldoende aanmeldingen zodat het ook nu weer een geslaagde optocht gaat worden. Had je nu ook mee willen doen, maar was je creatie niet op tijd af of wil je eerst eens een keertje heel voorzichtig ervaren hoe het is om mee te lopen; nou dan hebben we daar bij c.v. Buulder Buk wel wat op gevonden. Kinderen die in ons Bokkenrijk op de basisschool zitten kunnen gewoon voor de prinsenwagen van onze jeugdige hoogheden als groep meelopen. Leuk voor Jeugdprinses Sjors en Jeugdprins Siem, maar zeker ook leuk voor jezelf. Genieten en ervaren hoe het is om een echte deelnemer te zijn in de jeugdoptocht. Schrijf je in en moedig je vriendje of vriendinnetje aan om dit ook te doen. Gewoon samen gezellig als groep genieten van de zwaaiende mensen langs de kant. Voor de mooist verklede zijn er ook nog enkele prijsjes te winnen en verloten we tijdens de prijsuitreiking onder alle meelopertjes ook nog enkele prijsjes. Inschrijven kan t/m vrijdag 17 februari 20.00 uur via www.buulder-buk.nl/meelopen. Tijdens de optocht mag je ook nog aansluiten, maar dan mis je wel de tractatie bij de opstelling en kunnen we je niet beoordelen voor een prijsje. Speciaal voor de ouders: het meelopen met de optocht geschiedt geheel op eigen risico. Er is wel begeleiding aanwezig vanuit de organisatie en hun aanwijzingen dienen te worden opgevolgd. De meelopertjes moeten bij de ontbinding van de optocht weer direct opgehaald worden door hun ouders of verzorgers. Mocht je als ouders ook mee willen lopen om te helpen met de begeleiding, dan zijn we daar zeer blij mee. Meld je dan vooral ook even aan bij de voorzitter van de optochtcommissie Harrie Staals via zijn mobiele nummer 0031 6 15273877. 

Foto Michel Achten