Onthutsende nederlaag FC Cranendonck uit bij DESM

CRANENDONCK – In deze uitwedstrijd bij rode lantaarndrager DESM in Weert liet FC Cranendonck een onthutsende indruk achter. Er werd uiteindelijk met 4-0 verloren.

FC Cranendonck begon erg ongelukkig aan deze wedstrijd. Al na 2 minuten kreeg DESM een penalty na hands in het strafschopgebied. Tom van Happen was kansloos, 1-0. Het was voor FC Cranendonck even wennen aan het kunstgras veld , maar na 20 minuten spelen leek FC Cranendonck beter in de wedstrijd te komen. We zagen enkele goede combinaties, maar tot enig gevaar zou dit niet leiden. Het was DESM dat met een snelle aanval over links succesvol was. De DESM spits kwam vrij voor doelman Tom van Happen en met een puntertje liet hij Tom kansloos, 2-0. Hierna bleef FC Cranendonck constant achter de feiten aanlopen. Het vertrouwen zakte steeds verder weg. FC Cranendonck had na 50 minuten pech dat middenvelder Driek vd Vorst met een blessure het veld moest verlaten en dat was een flinke aderlating. Na 55 minuten werd de wedstrijd definitief beslist. Alweer een snelle uitval waardoor de DESM spits alleen voor doelman Tom kon opduiken. Met een mooie schuiver werd Tom wederom kansloos verslagen, 3-0. De mooiste goal in deze wedstrijd viel na 66 minuten. Een snelle aanval over rechts werd laag voorgegeven, waarna de DESM spits de bal maar voor het inlopen had en daarmee de 4-0 eindstand op het scorebord liet verschijnen. FC Cranendonck kwam er deze middag niet aan te pas en kon verslagen terug naar Soerendonk.