Terugblik receptie en carnavalszondag bij de Pintewippers

GASTEL – De Gastelse hoogheden kijken met een geweldig gevoel terug op hun receptie van afgelopen zondag. In een bomvolle Pintewipperstent zat de sfeer er vanaf het 1e moment al direct goed in. Na afloop van de receptie was het de eer aan ‘We Méle’ om het receptie feest af te trappen met hun inmiddels welbekende ‘Fijnfisje hie mej Andy’ lied. Met een lange polonaise uiteraard met Prins Andy voorop kwam de gehele zaal in beweging. 

Het moment met alle Prinsen, Prinsessen, Vorsten en Adjudanten op het podium was slechts één van de vele hoogtepunten van de avond. Onze Gastelse hoogheden willen langs deze weg dan ook alle Carnavalsverenigingen, families, vrienden, dorpsgenoten & collega’s hartelijk bedanken voor het bezoek aan hun receptie. Mede door jullie aanwezigheid was het een knalfeest waar ze nog vaak aan zullen terugdenken. 

De voorbereidingen voor de Carnavalszondag zijn inmiddels bijna afgrond.  We trappen de zondag af met onze inmiddels befaamde Pre Party; een feestje waar de eerste drankjes en hamburgers kosteloos aangeboden zullen worden. Vanaf 11.30 uur zal DJ Thijs losgaan in en om de Pintewipperstent op het St Cornelisplein en de menigte aansporen tot het vormen van een grote polonaise. Om de Pre party compleet te maken zal Tommy Tana naar Gastel afreizen en zijn entree maken. Iedereen is van harte welkom dus komt allen tijdig naar onze Preparty;  jong & oud, deelnemer & publiek iedereen is van harte welkom! Het aantal inschrijvingen voor onze optocht heeft onze verwachtingen overtroffen, zo zullen er dit jaar een recordaantal aan grote wagens door Gastel trekken. De carnavalstoet zal rond de klok van 14.30 uur van start gaan. Na afloop van de optocht zal DJ Bas muzikaal gas geven in de Pintewipperstent. De prijsuitreiking zal zo rond de klok van 18.30 uur zijn; wie gaan er dit jaar met de prijzen aan de haal? Om de Carnavalszondag geheel te completeren hebben we een extra muzikaal hoogtepunt; Ullie Toelie zal enkele onvervalste Duitse schlagers ten gehore brengen, dit wil je gewoon niet missen. Tot zondag!