Thomas te Raay matchwinner bij sv Budel

BUDEL – In een niet al te beste wedstrijd heeft Budel een verdiende 1-0 overwinning geboekt tegen SSE. sv Budel miste een behoorlijk aantal vaste krachten en dat kwam het spel van Budel niet ten goede. De eerste scoringskans was voor SSE, maar Wouter Spee kon met een sliding redding brengen. Na een kwartier werd Budel sterker. De eerste grote kans is voor Bas Bergmans, maar zijn inzet gaat naast. Een minuut later twee grote kansen voor Budel: eerst kopte Wouter net naast en een pegel van Sepp Aendekerk gaat op de kruising. In de 25e minuut redde de keeper van SSE knap na een halve omhaal van Rik Bogers.  Rust 0-0.

In de 60e minuut was er dreiging van SSE, maar een corner zeilde net voorlangs. In de 68e minuut komt Budel op voorsprong. Een prima aanval over rechts via Sepp Aendekerk en Bas Bergmans kwam in de 16 meter bij Thomas Beerten. Thomas legde de bal knap terug op invaller Thomas te Raay en die schoot met een bekeken schot de 1-0 binnen. In de 70e minuut dreigde SSE, maar Wouter kon opnieuw met een sliding redding brengen. SSE probeerde met lange ballen gevaar te stichten, maar echt kansen leverde dat niet op. De grootste kans is er nog voor sv Budel speler Thijs van Geldorp, maar in een één tegen één situatie was de keeper van SSE de betere. Eindstand 1-0.