Atep is dé Woonspecialist 

BUDEL – Al 4 generaties lang is Atep een vertrouwd adres in deze regio. Wie op zoek is naar gordijnen, vloeren, raamdecoratie,… is hier aan het juiste adres. Hierdoor is een bezoekje aan dé Woonspecialist zeker de moeite waard. U kunt gewoon langskomen in de winkel tijdens onze openingstijden of maak een afspraak via onze site www.atepwonen.nl. John en Chaja Peters uit Budel adviseren je in hun winkel graag over de laatste trends en producten.  

De dagen beginnen weer langer te worden en het voorjaar komt eraan, tijd om de nieuwste interieur collecties te komen bekijken! Atep is, als dé Woonspecialist,  de juiste partner voor u. Atep biedt een ruim aanbod in vloerkleden, pvc vloeren, kamerbreed tapijt, etc. U kunt vertrouwen op het professioneel advies van het ATEP team. Groot is het aanbod op gebied van binnenzonwering, zo maken wij gebruik van de Luxaflex Inspiration Shop. Onze klanten kunnen er dankzij een digitaal scherm meteen zien hoe de producten van Luxaflex in hun woning tot hun recht komen,” vertelt John enthousiast. Uiteraard is Atep ook nog steeds hét adres voor al uw gordijnen. ” Dankzij ons team van woonspecialisten, ons eigen atelier en onze eigen stoffeerders blijven we ons op het gebied van service en kwaliteit onderscheiden van anderen.” Atep biedt altijd maatwerk aan huis. Wanneer er een keuze gemaakt is en de order geplaatst wordt, komen de specialisten bij u thuis inmeten en leveren ze maatwerk, precies passend in uw interieur. De medewerkers staan altijd klaar om een gratis offerte te maken en gratis binnenhuisadvies te geven. Het doel van de medewerkers van Atep is het verwezenlijken van uw woondromen!   

Atep is aangesloten bij De Wo o n s p e c i a l i s t, deze organisatie verenigt zelfstandige ondernemers uit de woonbranche. ATEP de Woonspecialist is hét adres bij jou in de buurt voor vloer- , en raamdecoratie. Zij hebben een zeer compleet en actueel assortiment. Door collectief in te kopen, wordt jouw inrichting niet alleen heel bijzonder, maar ook tegen een scherpe prijs geleverd. Zij leveren altijd maatwerk en omdat ze service belangrijk vinden, wordt het aanbrengen en plaatsen van jouw aankoop door eigen vakmensen verzorgd. Kortom: bij De Woonspecialist heb je te maken met gepassioneerde vakmensen die garant staan voor zorgeloos genieten. 

Atep dé Woonspecialist is te vinden aan de Nieuwstraat 1 in Budel. De winkel is vrij te bezoeken, zonder afspraak, tijdens de openingstijden (maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, dinsdag van 9.00 uur tot 13.00 uur). Liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook, bel naar tel. 0031 495 491263 of mail naar info@atepwonen.nl