Mini van  de Week Jill Vossen

BUDEL – Jill Vossen was afgelopen weekend ‘Mini van de Week’ bij de wedstrijd Ledûb Volleybal Dames 1 tegen Orion Dames 1. Zijn schrijft het volgende: “Hallo, mijn naam is Jill en ik ben 10 jaar oud. Ik vind volleybal heel erg leuk.  Ik mocht deze keer “mini van de week” zijn bij dames 1. Dat vond ik heel erg gaaf, maar ook best wel spannend. Ik mocht meeluisteren met de teambespreking en meedoen met de warming-up. Het leukste vond ik de high-five geven aan iedereen en de eerste bal spelen in de wedstrijd. Daarna mocht ik bij de dames op de bank de wedstrijd kijken en natuurlijk nog samen op de foto met Maren Herinx ! In de kantine hebben we nog geproost op de winst van 3-0.  Later hoop ik net zo goed te kunnen volleyballen als dames 1. Deze ervaring vergeet ik nooit meer.”

Op de foto Jill en MarenFoto Jos Meusen