SQIN kliniek Budel, de oplossing voor je huidproblemen

BUDEL – De oplettende bezoeker van het centrum van Budel heeft het misschien al opgemerkt, op de plaats waar voorheen de schoenmaker zijn adres had heeft zich nu SQIN. kliniek gevestigd.

De trotse eigenaresse is Saskia van den Wildenberg die hiermee terugkeert naar haar dorp. De geboren en getogen Budelse rondde enkele jaren geleden haar HBO studie huidtherapie in Utrecht succesvol af en vestigde zich daarna in Helvoirt met een praktijk aan huis. Toen de gelegenheid zich voordeed om ook een huidkliniek in Budel te beginnen hoefde ze niet lang na te denken. Juist door de vestiging in het centrum hoopt ze een laagdrempelig instituut te zijn, waar mensen ook voor vrijblijvend advies kunnen komen.

Het motto van Saskia is “Good Skin – Good Mood – Good Day “

Na haar studies is Saskia zich blijven ontwikkelen op het gebied van ons grootste orgaan, de huid, omdat ze er al snel achter was dat dit haar passie is.

Saskia behandelt ons grootste orgaan vanuit een holistische visie. Dit houdt in dat ze naar het hele lichaam kijkt om huidproblemen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en te behandelen. Je huid kan namelijk door verschillende factoren beïnvloed worden. Dus waarom zou je da dan alleen de symptomen bestrijden? Samen met de cliënt komt ze zo tot een passend behandeladvies, met eerlijke informatie en persoonlijke aandacht tijdens het hele traject. Op deze manier gaat ze voor een lange termijn oplossing en geen quick fix.

Bij Saskia kun je terecht voor medische en cosmetische huidverbetering, of je nu komt voor acne, overbeharing, pigmentvlekken, littekens, rosacea, huidveroudering of steelwratjes, Saskia heeft hiervoor een passende behandeling. 

Tijdens haar opleidingen, waarvoor ze de hele wereld over reisde, zag ze dat er nog veel vooruitgang te behalen is op het gebied van littekens en daarin heeft Saskia zich dan ook gespecialiseerd. De meeste mensen zijn niet eens op de hoogte dat littekens verbeterd kunnen worden en dat littekentherapie bestaat. Ook al ziet een litteken er mooi uit, kan het nog voor klachten zorgen. Inmiddels mag ze zich met recht een experte op dit gebied noemen en weten mensen uit het hele land haar te vinden. 

SQIN. kliniek is kwaliteitsgeregistreerd en zowel aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten als bij het kwaliteitsregister voor Paramedici. Hierdoor kan het zijn dat je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. 

Loop gewoon eens binnen op het Capucijnerplein 3A of neem persoonlijk contact op met Saskia op telefoonnummer:  0031 6 50453855. Meer info op www.sqinkliniek.nl