Wandelclub De Grevenbroekers wandelde in Heverlee

REGIO – Zondag vertrokken 50 Grevenbroekers met de bus naar Heverlee om deel te nemen aan de Winterwandeling daar. De inschrijving was in het H.Hartinstituut aan de Naamsesteenweg.  Direct bij deze school bevindt zich een enorm natuurgebied. De wandeling die zij doen gaat voornamelijk door het Heverleebos en door het Meerdaalwoud. Men wandelt ook door open velden en holle wegen. Buiten de mooie vergezichten zijn er nog enkele bezienswaardigheden zoals Château Meerdaal, met rondom de vele wijngaarden, ook passeren ze nog het Heverlee War Cemetery, een Brits militaire begraafplaats met gesneuvelden uit de Eerste- en Tweede Wereldoorlog. Voor de korte afstandswandelaars is er na de middag nog een uitstap naar Leuven voorzien. Hier kan men nog een stadswandeling maken, het Groot Begijnhof bezoeken of een terraske doen.

Het was weer een geslaagde uitstap voor de Grevenbroekers. Voor andere activiteiten en info zie: www.degrevenbroekers.be