‘De Persoonlijkheid van de Burgemeester’ 

ACHEL – Op maandag 6 februari werd in Michielshof te Achel een unieke avond georganiseerd door de vier afdelingen van V&M (CD&V) Lommel, Pelt, Peer en Hamont-Achel. De avond had als titel “De Persoonlijkheid  van de Burgemeester”. De burgemeesters spraken in een ongedwongen ambiance over henzelf, over de gewone “mens” achter “onze” burgemeester en dus een keer niet over bestuur en politiek. Er werden vragen gesteld door moderator Petronella Zelissen (voorzitster V&M Limburg).  Aan bod kwam onder meer de vraag hoe kan je je  full-time inzetten voor je gemeente en toch tijd hebben en geven voor je familie en vrienden? En…hoe kwam je in de politiek terecht en is er nog tijd voor hobby’s? Daarna werd nog ontspannen gebabbeld en geknabbeld door de 85 aanwezigen. Er was ook gezorgd voor mooie live muziek! Samen met Lien (Lommel), Els (Pelt), Hilde (Peer)- en Veerle Schuurmans (Hamont-Achel blikt de Vrouw & Maatschappij-voorzitster Mieke Van Hout (Hamont-Achel) fier terug op een geslaagde, ontspannen avond.

Foto Nathalie Vranken

Op de foto links Mieke van Hout en de vier burgemeesters Bob Nijs (Lommel), Steven Matheï (Peer), en Dennis Fransen (Pelt) Theo Schuurmans (Hamont-Achel)