Een nieuw plafond in 1 dag met Hovaspan

ACHEL – Hovaspan Spanplafonds in Achel is gespecialiseerd in het plaatsen van plafonds in slechts één dag zonder hak- of breekwerk. En wie kiest voor een spanplafond van Hovaspan geniet meteen van nóg meer voordelen. 

Een spanplafond is hoogwaardig polyester geweven doek, dat perfect op maat is gemaakt voor de ruimte waarin je het plafond gaat plaatsen. Het is volledig gelijkwaardig aan een normaal plafond, alleen veel praktischer. “Klopt,” vertelt zaakvoerder Frank van Hoof. “Bovendien is het gemakkelijk en snel te plaatsen. Aangezien wij onder het bestaand plafond doorwerken, is het niet nodig om dit uit te breken en zo kunnen we werken zonder de ruimte vuil te maken. De meubels kunnen gewoon blijven staan en de plaatsing neemt slechts één dag tijd in beslag.” 

Daarnaast is het geen probleem om de bestaande lusters of hanglampen opnieuw te plaatsen aan het nieuwe plafond, of om spotjes te verwerken in het nieuwe spanplafond. Sfeerverlichting is eveneens een optie en dit kan zelfs aangesloten worden op uw huidige lichtknoppen. Liever een dimmer? Geen probleem en het is zelfs mogelijk om een lichtkring bij te maken. En wist u dat spanplafonds volledig brandveilig zijn en dus ook gebruikt kunnen worden in openbare gebouwen, restaurants,….? 

De spanplafonds van Hovaspan zijn volledig afwasbaar en kleurvast. Schilderen is dus niet nodig! Bovendien zijn de plafonds voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat vuil niet kan intrekken. De plafonds zijn schimmel-, algen- en bacteriënwerend, dus ook voor vochtige ruimtes zijn deze plafonds zeker geschikt. 

Een kwalitatief product in combinatie met een persoonlijk contact en goede service maakt van Hovaspan uw ideale partner. Kijk voor meer informatie en een impressie van gerealiseerde projecten op www.hovaspan.be of bel naar 0032 473842829. Mailen kan naar info@hovaspan.be De zaak is gelegen aan Achel-Statie 65 in Hamont-Achel.