Mini’s Ledûb Volleybal in Gemert! 

BUDEL – Tijd om de opgedane trainingsvaardigheden in de praktijk te brengen! De mini’s van Ledûb Volleybal mochten zondag 12 februari aantreden in het altijd gezellige Gemert. In deze samenvatting vertellen we graag hoe het sommige teams verging. 

Mini’s 3

Zondag reisden we met de mini’s van Ledûb af naar Gemert. Team 3 speelde in een gedeeltelijk nieuwe teamsamenstelling (Feline, Lana, Jill, Ewa en Safaa) en speelde op een nieuw niveau. Gezonde spanning onder de meiden om niveau 5 te gaan ervaren. Niet meer vangen, maar echt volleyballen! Wat ging het goed! Mooie service, proberen in ‘3-keer’ te spelen en het belangrijkste plezier in het veld! We gingen voldaan naar huis met een mooie tweede plaats.

Mini’s 6

Afgelopen zondag was er weer een mooi toernooi. In Gemert dit keer. Ondanks dat dit toch best een stukje rijden is, hadden ze er zin in. Vanwege wat afmeldingen was het een gecombineerd team. Maar wat hebben ze het goed gedaan. Vol enthousiasme en lekker fanatiek, zijn ze toch nog derde geworden. Goed gedaan dames en Daan!

Mini’s 8

Finn vertelt over het mini volleybaltoernooi in Gemert: Vandaag speelden wij (mini’s 8, bestaande uit Liam, Finn, Iga en aangevuld met Lieke als invaller) voor het eerst in niveau 3. We mochten de eerste bal niet meer vangen, dat was leuk en moeilijk. Het ging goed, we werden derde. We kregen een mooie I love volleybal bidon. De eerste tegenstanders waren makkelijk, en de tweede en derde waren moeilijk. Het serveren ging goed, het passen gaan we goed op trainen om nog beter te worden. Natuurlijk willen we naar niveau 4, maar dat is pas volgend jaar.

Mini’s 11

Voor deze dappere mini’s was serveren aan het begin van de rally voor het eerst verplicht. Dat was best even wennen, maar ging in de loop van de ochtend steeds beter. Joep, Mirthe en Seppe zetten hun beste beentje voor en waren zelfs een keer dicht bij de overwinning, en dat tegen vier spelers! “Yell, yell, yell, friet met frikandel”.