Kienavond BS De Geluksvogel 

HAMONT-ACHEL – Tijdens de kienavond van basisschool De Geluksvogel in Hamont zijn er dit jaar weer prachtige prijzen te winnen. Wat dacht je van een flatscreen televisie van 55 inch, een cursus pottenbakken en keramiek draaien of een handige stofzuiger van Philips? Kom op vrijdag 24 februari naar zaal De Posthoorn in Hamont en wie weet ga jij wel met de hoofdprijs naar huis! Het Oudercomité van bs De Geluksvogel haalt wederom alles uit de kast om er een gezellige avond van te maken, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan de schoolkinderen. 

Na het succes van vorig jaar werd er dit jaar gekozen voor een nog grotere locatie. De deuren van zaal De Posthoorn aan de Groenstraat in Hamont gaan op vrijdag 24 februari open om 19.00 uur. Het kienen gaat om 19.30 uur van start. Doe gezellig mee en wie weet ga je wel naar huis met een van de prachtige prijzen! 

Niet enkel is er een goedgevulde prijzenpot voor wie als eerste één volle rij, twee volle rijen of een volle kaart kan kienen, ook kan er tijdens de pauze deelgenomen worden aan een grote tombola. En, nog los van de tombola, ontvangt iedereen bij binnenkomst een gratis lot waarmee men kans maakt op een extra prijs! Kinderen mogen tijdens de pauze gratis deelnemen aan de kinderkien en voor alle kinderen is een prijsje voorzien. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan de kinderen van de school. Vergeet zeker je kienpen of -stift niet! Kienstiften kunnen trouwens op de avond zelf ook aangekocht worden. En behalve drankjes kunnen er tijdens het kienen ook diverse lekkere snacks besteld worden. Voor een serie van 6 kaarten betaal je slechts €10 aan de kassa (€8 in voorverkoop), voor een kaart komt de prijs op €2 aan de kassa (€1,50 in voorverkoop). Kaarten kunnen besteld worden via Or.bsdegeluksvogel@gmail.com Hou ook zeker de Facebookpagina of Instagram-pagina van ‘Oudercomité De Geluksvogel’ in de gaten voor het laatste nieuws. Meer weten over Basisschool De Geluksvogel? Neem dan zeker een kijkje op https://www.degeluksvogel.school