Beginners Computercursus Klik & Tik

HEEZE – Als je nog niet vaardig bent in het opstarten van een laptop, gebruik van de muis en het bezoeken van een website, verwijzen we je graag door naar de gratis Klik & Tik trainingen in één van de vestigingen van Bibliotheek Dommeldal. Iedere cursist maakt hier op eigen tempo en niveau kennis met de computer en raakt er dankzij de individuele begeleiding steeds meer mee vertrouwd. Geduldige vrijwilligers helpen je graag op weg en je kan zo instromen. Graag van tevoren inschrijven aan de balie van de desbetreffende bibliotheek met het inschrijfformulier. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Bibliotheek in Heeze: Elke woensdagochtend van 10.00 – 11.30 uur. Bibliotheek in Mierlo: Elke maandagochtend van 10.00 – 11.30 uur. Bibliotheek in Geldrop: Elke donderdagochtend van 10.00 – 11.30 uur.