Joris Linssen & Caramba spelen voorstelling ‘Dichterbij’

VALKENSWAARD – Joris Linssen en Caramba staan zaterdag 4 maart om 20.15 uur op de planken in Theater De Hofnar, met de avondvullende voorstelling ‘Dichterbij’.

‘Dichterbij’ is een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten en heel veel energie en lol. Haalden de vijf vrienden tot nu toe veel inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden en deze liedjes uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en in een Caramba-jasje gestoken. Naast zanger/tv-presentator Joris Linssen bestaat Caramba uit Djem van Dijk (percussie en zang), Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang) en Erik van Loo (contrabas en zang). Caramba staat bekend om het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.  Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (tel. 0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl