Carnavalszondag in het Pintewippersrijk

GASTEL – Hoe groot carnaval kan zijn in Gastel wordt iedere keer opnieuw bewezen. De puzzelstukjes om een geweldige Carnavalszondag in Gastel te hebben vielen op het juiste moment in elkaar; een geweldige optocht, massaal aanwezige publiek en zelfs een heel kleine zonnetje was te bespeuren.  De sfeer zat er vanaf het eerste moment al goed in, het was dan ook goed vertoeven op het St. Cornelisplein. De inmiddels beroemde Gastelse PreParty voorzag de optochtdeelnemers en het publiek ook dit jaar weer van het nodige gerstenat, hamburgers en worstenbroodjes, dit alles mede mogelijk gemaakt door enkele gulle sponsoren. Een kleurrijke optocht trok vervolgens door de Gastelse straten. 

De vele prachtige creaties vormden tezamen een groot carnavalesk spektakel. De Pintewipperstent zat al vroeg in de middag lekker vol en bood voor jong en oud veel plezier. Zo werd het podium snel veroverd door de jongere jeugd, kilo’s confetti maakten de feestvreugde helemaal compleet.  Alle deelnemers en publiek dank voor jullie deelname en bezoeken van ons optochtbal. C.V. de Pintewippers  zien jullie graag op 11 februari 2024 weer in het Pintewippersrijk.