Kinderopvang Bij Bartje

BUDEL – Kinderopvang Bij Bartje had op vrijdag 17 februari (na 3 afwezigheid door corona) weer een stoet georganiseerd. De mooi gekleurde optocht van ‘Bij Bartje’ trok vanuit de Keunenhoek dwars door het dorp naar Mariënburght. Daar liepen de kinderen naar binnen, door alle drie de verdiepingen en het was een dolle boel. Dit is echt zo ontzettend bijzonder om te zien: de mensen in het verzorgingstehuis leven helemaal op en zitten klaar in de gangen, mooi verkleed en ontvangen de kindjes letterlijk met open armen! Van een handje of een knuffel, even bij opa op schoot, dit is echt geweldig, zowel voor jong als oud! Ook de mensen die in quarantaine zaten werden niet vergeten. De kindjes zwaaiden naar de mensen en er werden echte raamkusjes uitgedeeld. Hierdoor was iedereen ontroerd.