Afslankstudio Ladyline

VALKENSWAARD – Druk, druk, druk. Met je werk, je gezin, je sociale leven. Je ervaart in je dagelijks leven dat je niet meer zo fit en energiek bent als je zou willen. Terwijl je het voor iedereen goed wilt doen, vergeet je één persoon -jezelf- te geven wat ze nodig heeft. Dan kijk je in de spiegel en dat valt je tegen. Je bent niet meer zo slank als je was. Het geeft je een vervelend gevoel.

Bij Ladyline (her)kennen wij de uitdagingen die je hebt en weten hier op een voor jou passende manier invulling aan te geven. Resultaatgericht, empathisch, persoonlijk en met adviezen en behandelingen die goed vol te houden zijn. 

Als je voor Ladyline kiest, kies je voor jezelf!

Een tijdje terug startte Micaela met een kuur bij Ladyline. “Ik heb 2 jonge kinderen (4 en 6) en ik ben altijd al stevig gebouwd geweest. Toen ik getrouwd was en kort daarna 2 zwangerschappen gedragen had, ben ik een tijdje koolhydraatarm gaan eten. Dat hield ik niet vol, omdat ik echt bepaalde lekkere dingen begon te missen. Toen begon ik met hardlopen, ook geen succes want toen ik ‘start to run’ helemaal af had, was ik er ook klaar mee. Daarna ben ik nog begeleid krachttraining speciaal voor vrouwen gaan doen. Dat was in ieder geval de bedoeling… maar ik verzon steeds smoesjes om niet te gaan. Ik houd er niet van om in een groep te sporten. Dus abonnement opgezegd en weer niks bereikt.”

Ze ging Googlen naar mogelijkheden om af te vallen op een manier die bij haar past. Zo ontdekte ze Ladyline. Ze besloot een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Micaela: “Tijdens het gesprek leerde ik Ladyline pas echt kennen. De coach vroeg hoe ik me voelde en wat ik graag zou willen en stelde gerichte vragen terug. Door het gesprek kreeg ik eindelijk vertrouwen dat het mij gaat lukken om af te vallen.”

Dat afvallen gaat haar bij Ladyline goed af. “Ik ben begonnen met 121.4 kg. Ik ben nu 2 maanden bezig en ben tot nu toe 7,5kg afgevallen en 58,5cm. Ik ben zo trots op mezelf. Niet alleen ik. Ook mijn omgeving!” Ja, wij van Ladyline natuurlijk ook.

“Voor ik startte voelde ik mij niet fit.”, vertelt Micaela. Geen leuke kleren kunnen kopen, vanwege mijn maat, deed pijn. Ik wilde niet meer dat mijn kinderen mij als dik zouden zien. Ik weet dat ik stevig gebouwd ben en dat vind ik ook okay, maar dit is veel te stevig. Het was voor mij de keuze: of een maagcorrectie of keihard aan jezelf werken. Ik koos bewust voor het laatste.” Het gaat inmiddels de goede kant op. “Ik ben er nog lang niet, maar heb al wel aangegeven dat ik het doel bij wil stellen. De coaches geven mij het vertrouwen dat dat gaat lukken. Het is ontzettend motiverend dat de kilo’s eraf vliegen. Dat is mij nog nooit gelukt. En dat door gezond, bewuster, meer te eten.”

Micaela: “Ik zou Ladyline aan iedereen aanraden. Zowel voor veel kilo’s af te vallen, als voor mensen die vinden dat ze een probleemzone hebben.”

Wil je graag op een prettige manier afvallen en die nieuwe levensstijl eenvoudig vast kunnen houden? Je weer fit en energiek voelen, lekker in je vel? Kom dan langs voor informatie en advies op maat, zodat jij ook de stap kunt gaan zetten. Reserveer jouw adviesgesprek gemakkelijk online via www.ladyline.nl of bel ons op: +31-(0)40-2049253.