Biljartkring Cranendonck: Het Wapen van Budel 1 Kampioen

CRANENDONCK – Het Wapen van Budel 1 is  Kampioen Teams geworden in de competitie 2022 – 2023 van Biljartkring Cranendonck. In totaal 12 teams namen het tegen elkaar op in een competitie over 22 speelronden. Het was vooral gedurende de tweede helft van de competitie zeer spannend tussen de teams Het Wapen van Budel 1 en BVM 1 die qua scores elkaar op de voet bleven volgen. Het Wapen van Budel 1 wist 14 van de 22 ronden met winst af te sluiten hetgeen goed was voor een puntentotaal van 792 punten tegen 775 punten voor BVM 1.

Hierdoor werd Het Wapen van Budel 1 gekroond tot Teamkampioen 2022 – 2023.

Zij sloten het seizoen af met een gemiddelde score van 12 punten per gespeelde partij hetgeen bij een maximaal te scoren puntenaantal van 15 punten per partij als zeer verdienstelijk moet worden aangemerkt. Sterspeler van het team was zonder twijfel Jac van Rooy met een gemiddelde score van 12,77 punten per gespeelde partij. Mede door de spannende ontknoping kan de Biljartkring Cranendonck terugkijken op een zeer geslaagde en spannende competitie. Biljartkring Cranendonck feliciteert de spelers van Wapen van Budel 1 van harte met het behalen van dit zwaar bevochten teamkampioenschap 2022 – 2023. Zie de sportuitslagen voor de complete eindstand van de teamcompetitie.

Foto V.l.n.r. Wiel van Leeuwen, Jac van Rooy, Jan van Seggelen, Pierre Brandts