Voorverkoop Toneel Cranendonck

CRANENDONCK – De carnaval is voorbij… het aftellen is nu toch wel echt serieus begonnen! Toneel Cranendonck heeft ontzettend veel zin in de aankomende voorstellingen en staat te popelen om ‘Alle ballen op Bertha’ te laten zien aan het publiek. We hopen natuurlijk op 5 uitverkochte voorstellingen dus spreek je buren, vrienden en familie aan voor een gezellige avondje uit!  Vrijdag 24 februari vindt de voorverkoop plaats. Voor het weekend in De Reinder (11 en 12 maart) zijn de kaarten te halen in De Reinder en voor het weekend in Den Donck (18 en 19 maart) zijn de kaarten in Soerendonk te halen. Op beide locaties van 19 tot 20.30 uur.  Na de voorverkoop kunnen er uiteraard ook nog kaarten besteld worden. Dit kan dan voor alle voorstellingen op het volgende e-mailadres: voorverkoop@kpj-sos.nl  De toneelvereniging hoopt iedereen weer te zien in maart bij één van onze voorstellingen.