Boekenverkoop voor de slachtoffers aardbeving Syrië en Turkije

PELT – Het leed van de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije laat niemand onberoerd. Ondertussen toont Pelt zich van haar warmste kant en zijn al vele spontane hulpacties op gang gekomen.

11.11.11 Pelt en OndersteBoven gaan samen met bibliotheek Pelt afgedankte boeken van de bibliotheek verkopen om de slachtoffers te steunen. De boekenverkoop vindt plaats in bib Palethe en bib Neerpelt van zaterdag 18 februari tot en met zaterdag 25 februari, tijdens de openingsuren van de bib.

Het gaat voornamelijk om volwassen fictie, jeugd fictie, en tijdschriften. De boeken worden verkocht aan 1 euro, de tijdschriften aan 0,5 euro.  Er kan alleen cash betaald worden.

Koop en geniet van een boek en steun de mensen die zo hard getroffen zijn! Wil je zelf ook je steentje bijdragen? Een gift doen voor de slachtoffers in Syrië en Turkije kan steeds via www.1212.be