Jeugdvoorstelling ‘Dr. Proktors schetenpoeder’ (6+) 

MAARHEEZE – Zondag 5 maart 2023 om 11.00 uur staat in De Smeltkroes de Jeugdvoorstelling ‘Dr. Proktors schetenpoeder’ op het programma. Dit is een voorstelling naar het jeugdboek ‘Dr. Proktors schetenpoeder’ van Jo Nesbø. Voor slechts € 4 kunnen kinderen vanaf 6 jaar (en hun (groot)ouders) genieten van deze bijzondere voorstelling van Marjo Dames. 

Waar gaat de voorstelling over?

Dr. Proktor is uitvinder en bezig een raket te maken voor de NASA. Heel per ongeluk maakt hij samen met zijn buurkinderen Lise en Bart een knalschetenpoeder. Met een klein hapje schetenpoeder kun je hele harde knallen laten – en ze stinken niet eens! Als blijkt dat je met de extra sterke variant daarvan naar de maan kunt vliegen, verschijnen er al snel dieven die dat poeder willen stelen. Dr. Proktor, Lise en Bart gaan daar een stokje voor steken… 

Verhalenvertelster Marjo Dames vertelt dit spannende verhaal van Jo Nesbø vol actie en humor op eigenzinnige theatrale wijze, omlijst met accordeonmuziek. Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop aan de kassa op 5 maart. Vooraf reserveren is niet mogelijk. De kassa gaat open om 10.30 uur.  Aan de kassa kunnen ook al kaartjes gekocht worden voor de volgende voorstelling op zondag 16 april: ‘De grote magische kindershow’ van de goochelaar Tim Slaats. 

Foto Dr Proktor