Beleef een magische middag met Harry, Hermelien en Ron

BUDEL – Beleef op vrijdag 3 maart een magische middag met Harry Potter in de bibliotheek in Budel. Tussen 15:00 en 16:30 uur wordt er getoverd met het green screen. De magische reis startte jaren geleden met Harry Potter en De Steen der Wijzen. Daarna volgden er nog zeven andere boeken en een aantal films. De boeken zijn heel erg succesvol, veel kinderen en jongeren zijn bekend en opgegroeid met Harry Potter en zijn schoolgenoten op Zweinstein. Tijdens de workshop luister je mee naar de wonderen van de sorteerhoed, ga je uitzoeken welke afdelingen er allemaal bestaan binnen Zweinstein, maar ook bij welke afdeling je hoort. Daarna maak je een afdelingsfoto en maken we magische filmpjes met het green screen.  Heb je kleren of verkleedmaterialen die bij het thema horen? Dan mag je deze meenemen naar de bibliotheek en gebruiken voor de filmpjes! Let wel op dat groen minder goed zichtbaar is op het green screen. (Wel jammer voor Zwadderich 😉 ) Via www.bibliotheekdekempen.nl kan je voor €5 een plekje reserveren. Opgelet want vol is vol. De activiteit is gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar.