Carnaval 2023 is klaor

BUDEL -Het stond groot op de voorpagina van het HAC vorige week: “Carnaval 2023 was fantastisch!” Als c.v. Buulder Buk zijn we het daar natuurlijk van harte mee eens. Want als we met elkaar terugkijken op de activiteiten tijdens carnaval, maar ook op alle activiteiten die er aan vooraf gingen, dan kunnen we alleen maar beamen dat het in één woord: FANTASTISCH was.

Van de opening met ut Get Beginne op de elfde van de elfde en de bekendmaking van de eerste Prinses van c.v. Buulder Buk, Prinses Nicky I met prins Jeroen aan haar zijde, tot en met de verbranding van de Bok op aswoensdag was het een groot feestje waaraan heel Buul kon deelnemen. Een feest wat alleen maar mogelijk was dankzij de inzet van velen voor en achter de schermen. Het Bestuur van c.v. Buulder Buk is dan ook erg blij met al die vrijwilligers die zich op velerlei manieren inzetten voor de vereniging en zo carnaval in Buul mogelijk maken. Een dikke Merci aan allen die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd. Carnaval dat vieren we samen en we kijken dan ook alweer stiekem vooruit naar het nieuwe seizoen. Op 11 mei is er voor alle leden een Algemene Ledenvergadering en op zaterdag 11 november 2023 geven we een nieuwe aftrap met ‘Ut Get Beginne’.

Foto Michel Achten